Escola La Mar de Swing

 

Qui som?

Som en Joan i la Kuky, professors i creadors de La Mar de Swing.

El projecte La Mar de Swing el comencem a pensar l’any 2018. Al llarg dels últims dos anys hem fet classes de Swing a diferents localitats del Maresme, hem col·laborat amb diferents escoles, i hem fet tallers i cursos per tot Catalunya.

Però volem arribar a molta més gent: volem que tothom pugui ballar Swing!

Iniciem el projecte amb classes a l’Estudi de Dansa i Pilates Sisè Sentit, a Canet de Mar. Ens donem a conèixer al carrer, a les xarxes socials, i als mitjans de comunicació.

Organitzem festes i ballades a l’aire lliure, i fem classes obertes gratuïtes.

Els nostres alumnes ja formen part de la comunitat! Volem seguir creixent com a professors i persones, i per fer-ho realitat engeguem el projecte La Mar de Swing.

 

La Filosofia

 
 

Professors

 

Joan


Ballo Lindy Hop des del 2014.
Vaig descobrir el ball a través de la meva mare. Ella ja el ballava, i em va convèncer perquè m’apuntés a classes. A partir d’aquell moment, la meva formació va passar per diferents escoles del Maresme i Barcelona.
Faig classes amb la Kuky des de fa dos anys. La meva passió pel Lindy Hop és absoluta. El ritme, la música, el moviment corporal, els elements d’improvisació… Tot això em mou constantment a aprendre i a transmetre aquest coneixement amb tota la gent que conec.

Ens ballem aviat!

 
 

Kuky


Ballo Lindy Hop des del 2013.
Vaig veure el Lindy Hop al carrer, i em va captivar des del primer moment. Els balladors, la música, l’ambient. Vaig començar a aprendre les bases, i al cap de poc temps ja no podia deixar de ballar. La meva formació es va iniciar al Maresme, i després va passar per Barcelona, la Garriga, i també per Festivals amb professors internacionals.
A més del ball i de la música, també m’encanta l’estètica vintage. Sempre em veuràs amb pentinats retro, vestits kukys i roba estil anys 20-30.

Ens ballem aviat!